Sunday, July 21, 2013

Gambar Kontroversi Remaja Melayu Duduk Atas Kubur Cina ( 8 Gambar )

Gambar ini tersebar beberapa hari lepas dan semalam gambar ini telah menaikkan kemarahan orang Cina sehingga ianya dimasukkan ke dalam sebuah suratkhabar Cina negara kita.

Menurut sumber, mereka yang di dalam gambar tersebut adalah remaja Melayu dan ditemani oleh seorang kawan lelaki mereka. Apa-apapun, apa dah jadi dengan remaja sekarang? Selain itu, mereka juga menuding jari tengah semasa bergambar dengan kubur ini. 

Walaupun Syafikal (yang bertanggungjawab untuk muatturun gambar tersebut) telah minta maaf, ramai lagi yang rasa kurang puas hati. Cuma bayangkan, orang lain pula yang duduk main-main dengan kubur korang, apa perasaan korang?

1 comments:

permisi kakak2 numpang promo ya
yang suka main poker dan domino online, mari gabung di sini bersama kami di www.saranapelangi.com. kini hadir dengan 7 permainan yang dapat dimainkan dalam 1 website. dapatkan jackpot hingga ratusan juta setiap harinya. gak mau kalah teruskan main poker dan domino online ? ayo buruan gabung bersama kami di www.saranapelangi.com

Saranapelangi.com adalah satu - satunya Website Dengan Player VS Player Tanpa Menggunakan Bot (tanpa ROBOT) 100% Fair Play!!!

Hot Promo Dari SaranaPelangi!!!
*Bonus Rollingan Sebesar 0,5%
*Bonus Refrensi Sebesar 20%

Tunggu Apalagi?!, Ayo Gabung Dan Main Bersama Kami!!!


Untuk informasi lebih lanjut silahkan hubungi kami di www.saranapelangi.com atau melalui android kami.

- BBM : 2B47BB9C
- CALL : +855964972098
- WEECHAT : saranapelangi
- SKYPE : saranapelangi
- EMAIL : saranapelangi99@yahoo.com
- FACEBOOK : saranapelangi99@yahoo.com

WWW.SARANAPELANGI.COM

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More